×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

TESTVINDER: Det her vinterdæk har scoret 5 stjerner!

Lørdag d. 21. oktober 2017


Testvinder FDM2016

Det er Dunlop Winter Sport 5 215/65 R16 H, der er testvinder i FDM’s vinterdæk-test 2017! Stort til lykke med det! For det er velfortjent! 

Belønningen i form af de 5 stjerner i testen skyldes bl.a., at dækket er "Overbevisende i alle kategorier. God på tør vej og testens bedste resultat på våd vej. Lille rullemodstand medfører et lavt forbrug,” som FDM udtrykker det. 

Det testvindende Dunlop Winter Sport 5 vinterdæk, der altså har scoret 5 stjerner i FDM’s viterdæktest, kan du købe hos os på dæk.dk.


> Læs dæktesten her - og dan din egen mening

Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!

}