×
Continental – kvalitetsdæk til din bil

Continental – kvalitetsdæk til din bil

Kører du i bil, så har du fra tid til anden brug for nye dæk til den, for at du kan køre trygt og sikkert i trafikken – måske med dine kære på passager- og/eller bagsædet?

For din bils dæk bliver slidt, når du bruger dem, og for at være sikre skal de desuden matche blandt andet dit kørselsbehov og vejret.

Når du køber nye dæk til din bil, er det derfor vigtigt, at du tager aktivt stilling til, hvad det skal være for nogle – både i relation til størrelse, egenskaber, vejr, kvalitet, pris og mærke. Og der er naturligvis masser af mærker med forskellige egenskaber og i forskellige prisniveauer at vælge imellem.

Hos os er vi vilde med dæk fra Continental, fordi det er kvalitetsdæk. Continental hører til blandt de store, kendte mærker, som næsten alle har hørt om. Og måske kender du endda (eller har hørt om) modellerne Continental Wintercontact TS 860, Continental PremiumContact 6 eller Continental PremiumContact 5, som er nogle af de mest populære modeller?

Du kan naturligvis både købe Continental sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk på dæk.dk. Og ønsker du at følge med i, om Continental nævnes i for eksempel vinterdæk test, kan vi anbefale dig at holde dig opdateret på dæk.dk eller i nogle af de medier, der fokuserer på biler.

Køb dine dæk på dæk.dk!

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!