×

Vidste du, at ...

Helårsdæk er hverken eller – det er ikke et sommerdæk med dettes egenskaber, og det er ikke et vinterdæk med dettes egenskaber. Så for langt de fleste mennesker er helårsdækket en dårlig løsning. Det er groft sagt kun en fornuftig løsning at køre på helårsdæk, såfremt du kører under 5.000 km om året og først skal køre bil, når vejene er ryddet. Om sommeren vil du have mere støj fra dækkene og en længere bremselængde, når du kører på helårsdæk, og om vinteren vil din bil ikke stå godt nok fast på vejen som med vinterdæk.

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Om dæk.dk

Dæk.dk er webshoppen til dig, der ønsker at købe dine dæk online. Webshoppen tilbyder anerkendte kvalitetsdæk til personbiler - til såvel privatpersoner som firmaer. I søgefeltet indtaster du nemt dine dæks data, hvorefter søgeresultatet giver dig et overblik over de valgmuligheder, der findes. 

 

Når du bestiller dine nye dæk, kan du vælge, om du vil have dine dæk:

  1. monteret og afbalanceret af os i en af vores afdelinger,
  2. om du selv vil afhente dækkene, eller
  3. hvilken adresse, du ønsker, at dækkene skal leveres til.

I shoppen kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, JCB, American Express og MobilePay.

 

Dæk Outlet

I vores Dæk Outlet finder du de dæk, vi har på tilbud, fx udgåede modeller, restpartier osv. 

Videncenter

I vores Videncenter kan du finde svar på stort set alt, hvad der er værd at vide om dæk. Hvis ikke, så send os en mail

Har du brug for hjælp? 

Går du i stå og har brug for assistance, så er hjælpen nær! Klik på det røde ’?’ i højre side af skærmen. Her finder du vigtige links samt telefonnummer og mailadresse til vores kundeservice. 

Kundekonto

Når du som privatkunde bestiller varer i shoppen, får du som en del af bestillingsforløbet mulighed for at oprette en gratis kundekonto, hvor dine bestillinger vil blive gemt. Du sætter blot kryds i det lille felt ’Ja tak, jeg vil gerne have oprettet en gratis konto hos dæk.dk’ – så opretter vi kontoen for dig. Via log-in i Mit dæk.dk vil du herefter til enhver tid kunne se dine tidligere bestillinger i shoppen.    

 

Dæk.dk blev lanceret i 2014 og ejes af A/S Ovethi - Dansk Dæk Service.

×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!