×
Helårsdæk – hvilken type kørsel egner de sig til?

Helårsdæk – hvilken type kørsel egner de sig til?

Mange er ofte i tvivl om, hvilket dæk de skal vælge til en given årstid. Så hvad med dig - har du mon helt styr på valget af dæk til din bil, når det kommer til sommer-, vinter- eller helårsdæk…?

Ved du for eksempel, om man kan køre på helårsdæk om sommeren? Skal man vælge helårsdæk eller vinterdæk om vinteren? Må man køre på helårsdæk i fx Sverige og Norge om vinteren? Og hvad med i Tyskland eller Østrig – er det lovligt?

Termen helårsdæk indikerer, at man kan køre på dækkene hele året – og det kan man for så vidt også. Dog med visse modifikationer, som vi gerne vil gøre dig opmærksom på, så du ikke kommer galt af sted. Helårsdæk viser nemlig ofte i test, at de ikke har hverken vinterdækkets eller sommerdækkets egenskaber. Tværtimod siger man som tommelfingerregel i dækbranchen, at disse dæk egner sig til bilister, der kører under 5000 km om året, og som typisk først skal ud at køre, når vintervejene er ryddet for sne og is. Så hvordan passer denne info, når du sammenligner med dine kørselsmønstre/ -behov? Er det mon så et helårsdæk, du er ude efter til din bil?

OBS! Er du på udkig efter et dæk med helårsdæk symbol eller mærkning, så er der masser af hjælp at hente i vores webshop på dæk.dk. Ønsker du, at vi giver dig en anbefaling i forhold til, hvilket dæk du skal vælge, så siger du selvfølgelig også bare til. Så finder vi sammen den rigtige løsning til dig.

NB! På dæk.dk tilbyder vi et bredt udvalg af dæk og fælge til personbiler samt til speedway. I webshoppen finder du altid priser på sommer-, vinter- og helårsdæk - samt fra tid til anden gode tilbud; bl.a. i vores ”gule” outlet.

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!