×
Bridgestone - sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til din bil - nu med 3 års dækgaranti

Bridgestone - sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til din bil - nu med 3 års dækgaranti

Bridgestone har eksisteret siden 1931, hvor firmaet blev grundlagt i Tokyo. Bridgestone er verdens største dækproducent - således også større end både Michelin, Continental og Goodyear. Virksomheden er ligesom fx Coca-Cola og LEGO et af de verdenskendte superbrands, som stort set alle kender, og firmaet producerer da også dæk til rigtig mange segmenter; fra traktorer, entreprenørmaskiner, lastbiler og ATV’er til motorcykler, motorsport, fly - og så selvfølgelig personvogne. 
Så er du på udkig efter nye dæk til din bil, er Bridgestone et stærkt valg. På dæk.dk og hos Ovethi har vi et bredt udvalg af både Bridgestone sommerdæk, Bridgestone vinterdæk og Bridgestone helårsdæk. Det gælder fx modellerne Bridgestone LM005 (der har vundet mange vinterdæktests), Bridgestone T005, Bridgestone Potenza Sport, Bridgestone W810C, Bridgestone T005 XL og Bridgestone R660 C.
Det er som bekendt afgørende for din og dine medtrafikanters sikkerhed, at du har de optimale dæk på din bil i forhold til årstiden - og disse kan meget vel være af mærket Bridgestone. Sommerdæk er udviklet til og fremstillet med de egenskaber, der bedst matcher de forhold, dine dæk udsættes for i sommerhalvåret, mens vinterdæk er fremstillet, så de bedst matcher de egenskaber, der er behov for om vinteren. Vil du se nærmere på konkrete sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk fra Bridgestone, kan du scrolle ned og se/ læse mere herunder. 

BEMÆRK! Har du brug for assistance med at finde ud af, om du skal vælge dæk fra fx Vredestein, Bridgestone, Michelin eller Continental, så kan vi anbefale dig at ringe til en af vores dækspecialister. De arbejder med dæk hver eneste dag og ved derfor ret præcist, hvilket dæk der vil passe til dig, din bil og dine kørselsbehov, så du får det mest optimale ud af dit køb. Og dét gælder naturligvis uanset, om der er tale om sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk. Vi glæder os til at servicere dig! 

Sommerdæktest 2022

Bridgestone Potenza Sport er blevet kåret som ”VERY GOOD” i Sport Autos sommerdæktest 2022, hvor sportsdækket testede bedst i test for kørsel på våde veje og fik topplacering på tørre veje. Hermed fortsætter Potenza Sport sin sejrskavalkade fra 2021, hvor dækket vandt AutoBild Sportscar’s 2021-test af sportsdæk.

> Læs mere om testen her

Bridgestone Turanza T005 har igen sat en tyk streg under sin fremragende kvalitet i de store sommerdæktest hos bilklubberne FDM, ADAC, ÖAMTC og TCS. Dækket kan således fejre en dobbelt succes:

  • En andenplads i kategorien minibil med topkarakter på vådt underlag og 
  • En tredjeplads inden for (SUV-)kompaktklassen med fremragende præstationer på såvel våde som tørre kørebaner.

Eksperterne i begge tests bedømmer dækket som henholdsvis MEGET ANBEFALELSESVÆRDIG og GOD.

> Læs mere om testen her

3 års dækgaranti

Som distributør for Bridgestone tilbyder Ovethi vores kunder 3 års dækgaranti på Bridgestone-dæk. Det betyder, at når du køber nye Bridgestone-dæk til din personbil, SUV eller 4x4, får du hele 3 års garanti, hvis du aktiverer garantien inden for 14 dage efter køb.

> Du kan læse mere om skadesdækningen og aktiveringen af garantien her

BEMÆRK: Ovenstående garanti gælder kun privatpersoner, ikke erhvervsdrivende.


 

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!