×

Vidste du, at ...

Du sikrer det bedste vejgreb ved at have det rigtige lufttryk i dine dæk og ved at anvende de dæk, der bedste passer til den aktuelle temperatur. På samme måde som man går med sandaler om sommeren og støvler om vinteren, bør din bil bruge hhv. sommerdæk og vinterdæk. Helårsdæk er som helt almindelig sko – for varme om sommeren og for kolde om vinteren.

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Hvem er Ovethi?

Bag dæk.dk står dækvirksomheden A/S Ovethi - Dansk Dæk Service, som blev grundlagt i 1954, og som i dag beskæftiger godt 70 medarbejdere. Virksomheden importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul – til alle formål. Til person- og varevogne, 4x4, lastbiler, landbrugsmaskiner samt industrien – en gros såvel som detail.

A/S Ovethi er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk, og dækker hele landet via et net af butikker, servicepartnere og rullende serviceværksteder. Virksomheden leverer desuden alle de serviceydelser, der relaterer sig til dæksalg: Fra akuthjælp på stedet til rådgivning vedr. ’problembiler’, baseret på flere hundrede års samlet viden og knowhow om dæk. Døgnet rundt kan Ovethi’s servicevogne tilkaldes, og i alle landets afdelinger står servicepersonale altid parat til at klare enhver forefaldende serviceopgave.

Med uddannelse og træning af vores medarbejdere samt løbende optimering af vores værksteder med branchens nyeste og mest moderne udstyr fremstår firmaet i dag som en af Danmarks mest specialiserede og professionelle virksomheder i dækbranchen. Vi lægger altid vægt på muligheder og løsninger, som hver dag bringer vores gejst samt store viden og knowhow i spil i branchens bedste kunderådgivning. 

Læs mere på www.ovethi.dk.

 

×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!