×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Pas på hinanden – også i trafikken

Tirsdag d. 14. april 2020
COLOURBOX11104949

Der er nok at se til i disse tider, hvor vi alle skal passe ekstra godt på hinanden, og det gælder også i trafikken. Tiden op til og efter påske er typisk det tidspunkt, hvor vi som bilejere skal huske at få skiftet til sommerdæk, som er de bedste og mest sikre dæk at køre på i sommerhalvåret; og det gælder også i år. Hos A/S Ovethi og dæk.dk er vi som altid parate, når hjulskiftet fra vinterdæk til sommerdæk skal udføres, og vi er i fuld gang….. 
 
Vi anbefaler et planlagt besøg 
Grundet de særlige omstændigheder, hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden, skal der også tages hensyn, når du kigger forbi et værksted for at få skiftet til sommerhjul. Et normalt hjulskifte kan i disse tider godt tage lidt længere tid end normalt, bl.a. forbi der skal sprittes af både før og efter. Fremfor bare at tage chancen og køre til værkstedet anbefaler vi, at du bestiller tid i forvejen. På den måde kan alt foregå på planlagt og betryggende vis, både for dig og vores montører.
 
Vores faglighed – din sikkerhed
En Rigtig Dækspecialist, som A/S Ovethi og dæk.dk er en del af, er ubetinget det største netværk af dækspecialister i Danmark og på Færøerne, og netværket består af de førende dækkæder og en række selvstændige dækværksteder, der alle har den holdning, at dæk ikke bare er dæk og ikke bare et ‘biprodukt' til bilen. Dækket er bilens vigtigste sikkerhedskomponent, da det er den eneste kontaktflade til vejen, og derfor skal det naturligvis være i orden. Er det i orden, sikrer du til gengæld, at resten af bilens sikkerhedsudstyr også har de bedste betingelser for at fungere ordenligt.
 
”En rigtig dækspecialist, der er medlem af Dæk Specialisternes Landsforening, har gennemgået en diplomuddannelse, og betragter derfor dækket som sit kerneområde. De dygtige dækfagfolk, som arbejder med dækkene, kan meget mere end bare at sælge et dæk. Dæk er ikke bare dæk, og det er ikke alle og enhver, som kan klare de mange forskellige opgaver, der er forbundet med dækarbejde. Det kan en rigtig dækspecialist, som klarer alt fra trillebørhjul til kæmpestore specialkøretøjer – vel at mærke på den rigtige måde”, udtaler Volker Nitz, direktør i Dæk Specialisternes Landsforening.
 
Landsdækkende dæk-netværk har åbent og er parat
”Vores medlemmer ved godt, at de er de rigtige specialister på alle typer dæk, men der er mange om buddet. Netop derfor har vi skabt en dedikeret hjemmeside www.enrigtigdækspecialist.dk, som synliggør over for kunderne, hvorfor man skal benytte en rigtig dækspecialist, og hvor de kan besøges. De står parat til at betjene kunderne, også i disse svære tider, og de er med til at holde Danmark kørende,” siger Volker Nitz afslutningsvis.
 


Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!