×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Ovethi – Dansk Dæk Service og Odense Esport afholder online CS:GO-event

Tirsdag d. 15. september 2020

Odense Esport Lasseskov Dk 234

 

NB! NB! NB! NY DATO: ONLINE-TURNERINGEN ER FLYTTET TIL DEN 17.-18. OKTOBER 2020

I weekenden den 10.-11. oktober 2020 afholder Ovethi – Dansk Dæk Service i samarbejde med Odense Esport en online CS:GO-turnering under navnet ’Ovethi-dæk.dk eCup’. Formålet er at give alle hold, der har lyst til at prøve kræfter med den hastigt voksende sportsgren, mulighed for at være med, og der er lagt op til et brag af en fest i den virtuelle verden! Også for alle os, der kun ser på.

Har du oplevet magien under en af den slags turneringer, hvor aktiviteterne foregår i et virtuelt univers? Hvis ikke, så byder lejligheden sig nu. Ovethi har nemlig slået sig sammen med Odense Esport om en online CS:GO-turnering under navnet ’Ovethi-dæk.dk eCup’. Turneringen finder sted i weekenden den 10.-11. oktober - og vi tør godt love, at der bliver fuld knald på ’festen’!

Lokalt samarbejde for vækst, udvikling og relationer
”Hos Ovethi har vi en klar ambition om at vækste vores forretning, og vi tror på, at gode oplevelser og relationer er en del af succesen,” siger Thomas Thinggaard, der er administrerende direktør i Ovethi, som i dag har 12 afdelinger fordelt over hele landet. ”Samtidig synes vi, at det er superspændende at udforske mulighederne for at nå ud til nye målgrupper, og esporten er nyeste skud på stammen, som vi forventer os rigtig meget af. Vi er så heldige at have Odense Esport, der arbejder for at udvikle og fremme esporten, og det vil vi rigtig gerne bakke op om og være en del af. Derfor er det helt naturligt for os at samarbejde med Odense Esport.”

Spændende turnering med fede præmier
”Vi er ret sikre på, at det bliver en superspændende turnering, og vi håber, at rigtig mange mennesker, unge såvel som ældre, vil mærke suset fra en voldsomt vækstende sportsgren,” udtaler Thomas Thinggaard. I løbet af turneringen, som du både kan deltage i og kigge med på, vil der – ud over selve turneringen være masser af oplevelser på skærmen. Fx vil der blive afholdt konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde et 2-tursgavekort til prøvetræning hos Odense Esport, kasser med Jolly Cola fra Bryggeriet Vestfyn samt et gavekort på 2500 kr. til køb af Vredestein-dæk hos Ovethi. Til vinderne af turneringen vil der også være præmier.

Aktivering af nye målgrupper
Om samarbejdet med Ovethi og turneringen siger Aske Kiær Isaksen, der er salgs- & eventchef hos Odense Esport: ”Vi har samarbejdet med Ovethi og deres webshop-brand dæk.dk siden 2017, og vi er rigtig glade for at kunne lave noget sammen, hvor vi aktiverer esporten. En turnering som ’Ovethi-dæk.dk eCup’ er et rigtig godt eksempel på, at man som virksomhed ønsker at adressere og aktivere nye målgrupper og fora, og det kan Odense Esports event-afdeling hjælpe med. Undersøgelser peger på, at 96% af alle teenagedrenge dyrker esport – og vi er ret sikre på, at en del af dem også får bil og brug for dæk på et tidspunkt.”

’Ovethi-dæk.dk eCup’ - facts
Alle over 16 år er velkomne til at tilmelde sig og deltage i eventen. Pladserne gives efter ’først-til-mølle’-princippet, og der er i alt plads til 64 hold à fem personer, dvs. op til 320 deltagere. Tilmeldingen foregår på www.faceit.com, og finaleturneringen streames og kommenteres live på twitch.tv/OdenseEsportTV, hvor nysgerrige og interesserede kan kigge med.

 

Foto: Odense Esport

 

> Tilmelding til turneringen

> Kvalifikation 1

> Kvalifikation 2

 

(Pressemeddelelse udsendt d.d.)

Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!