×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Kumho: Ny OE-leverandør af miljøvenlige dæk til populær Seat-model

Torsdag d. 20. august 2020

Seat Ibiza 

For første gang i Kumhos historie udstyrer den koreanske dækproducent en Seat-model med OE-monterede dæk! Seat Ibiza leveres således fremadrettet ’ab fabrik’ med det miljøvenlige Kumho-profil Ecowing ES31. Dæksalgsvirksomheden Ovethi, der er Kumhos officielle danske importør af dæk til personbiler, fortæller her mere om Kumho-/Seat-nyheden.

Når en Seat Ibiza leveres fra fabrikken, vil den fremover som standard være udstyret med dæk fra den koreanske dækproducent Kumho. Det specifikke dæk, der er tale om, hedder Ecowing ES31 og anvendes til Ibiza’en i størrelsen 185/65 R15 88H. Seat Ibiza’en, der i øvrigt er opkaldt efter den berømte party-ø Ibiza, er en sporty kompakt bil, der imponerer med sin dynamiske karakter og avancerede teknologi, og femte generation af modellen produceres i Martorell, Spanien.

Miljøprofilen i fokus
Insoo Kim, der er Senior Vice President og ansvarlig for salg af OE-monterede dæk hos Kumho, udtaler: ”Vi er glade for, at Seat Ibiza i fremtiden vil forlade samlebåndet med vores dæk på. Vi har i årevis forsynet premium-producenter med vores dæk, og vi er meget stolte over nu også at kunne kalde os en original udstyrspartner hos Seat. I udviklingen af ​​Ecowing ES31 har vi især fokuseret på de miljømæssige egenskaber, som Seat kræver, såsom lav rullemodstand, lavt støjniveau og højt kilometertal."

Dækket er med andre ord en manifestation af Kumhos nyeste miljøvenlige dækteknologi og er designet til at minimere CO2-udledningen samt energitabet i forbindelse med kørsel.

Også andre OE-aftaler
Kumho, der blev etaberet i 1960 og har cirka 5.000 medarbejdere, er en af verdens ti største dækproducenter og producerer årligt cirka 68 millioner dæk på deres fabrikker i Kina, Korea og Vietnam - til personbiler, SUV’er, varevogne og lastbiler. Chevrolet, Kia, Volkswagen, Audi - og nu også Seat - er blandt de bilproducenter, der har valgt at bruge Kumhos dæk som originalt tilbehør til deres biler.

Lidt af en blåstempling
”At Kumho nu for første gang i historien leverer OE-monterede dæk til en Seat-model, er ligesom tidligere OE-aftaler lidt af en blåstempling for Kumho,” siger Mogens Petersen, der er salgschef for dæk til personbiler, varebiler og SUV’er hos Ovethi. ”Den nye Seat-aftale understreger blot vores holdning til Kumho-dækkene: At de er et solidt supplement til vores brede udvalg af personbilsdæk, og at de passer rigtig godt ind i vores stærke sortiment i segmentet ’mest-for-pengene’,” som han udtrykker det.

Ovethi har i en årrække været officiel importør og distributør af Kumho-dæk til lastbiler, og firmaet kunne tidligere på året føje Kumhos populære kvalitetsdæk til personbiler til porteføljen. 

(Pressemeddelelse udsendt d.d.).

Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!