×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Inger er vild med Gislaved

Fredag d. 20. oktober 2017
Inger

Inger Pedersen er ansat hos A/S Ovethi/ dæk.dk som salgsassistent, og i sit job i ekspeditionen i vores hovedafdeling i Gelsted på Fyn taler hun dagligt med et hav af mennesker, der har brug for nye dæk og/eller hjælp med deres dæk. Vi har spurgt Inger, hvilket dæk hun vil udpege som sit favorit-dæk til personbiler her til vintersæsonen - og hvorfor. 


Hendes svar kommer her:

“Jeg er generelt vild med Gislaved, som vi har haft i sortiment de sidste 30 år. Det er et gammelt, hæderkronet fabrikat - oprindeligt svensk, men i dag en del af Continental-koncernen. Her til vintersæsonen kan jeg fremhæve deres Euro Frost 6-dæk, der er særligt udviklet og testet under ekstreme forhold til det nordiske marked. Dækket er et vinterdæk med super trækkraft på sne. Det giver fremragende håndtering på snebelagte veje - og så tillader det samtidig bedre egenskaber på tør vej. Det er et kanongodt dæk til en rigtig attraktiv pris.”

Du kan se Inger med et Euro Frost 6-dæk på billedet
- og
 kigge nærmere på dækket i vores webshop her

Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!