×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

De rigtige dækspecialister i offensiven med kampagne

Tirsdag d. 2. april 2019

Her Bor En Rigtig Daekspecialist

Danmarks største og ældste netværk af dækspecialister er med en ny kampagne rettet mod forbrugerne gået i offensiven.

Dæk Specialisternes Landsforenings medlemmer, som ubetinget er det største netværk af dækspecialister, repræsenteret af de førende dækkæder og en række selvstændige dækværksteder, har sat scenen med en kampagne, som vil synliggøre over for kunderne, hvem der er de rigtige dækspecialister i Danmark.

Dæk er ikke bare dæk

”I modsætning til andre aktører, så har vores medlemmers tilgang til dæk et helt andet fokus og er ikke bare et 'biprodukt' til bilen”, siger Volker Nitz, direktør i Dæk Specialisternes Landsforening.

"En dækspecialist, som er medlem af foreningen, betragter dækket som sit kerneområde, og de dygtige fagfolk, som arbejder med dækkene, kan meget mere end bare at sælge et dæk. Det er det, vi vil gøre kunderne opmærksom på med den kampagne, som er skudt i gang med både radioreklamer, film og Facebook-annoncer. Dæk er ikke bare dæk, og det er ikke alle og enhver, som kan klare de mange forskellige opgaver, der er forbundet med dækarbejde. Det kan en rigtig dækspecialist, som klarer alt fra trillebørhjul til kæmpestore specialkøretøjer – vel at mærke på den rigtige måde”, udtaler Volker Nitz.

Vores faglighed – din sikkerhed

Et slogan, som forpligter, og netop derfor oprettede Dæk Specialisternes Landsforening en leverandørsektion i foreningen. Her er branchens førende leverandører af udstyr, maskiner og værktøj indgået i et samarbejde om etablering af både branchevejledninger og uddannelser, som medlemmerne i Dæk Specialisternes Landsforening aktivt benytter. Dette er med til at sikre, at arbejdet med dæk udføres efter gældende regler og standarder og med en viden og ekspertise, som garanterer kunderne, at arbejdet er udført fagmæssigt korrekt. 

Landsdækkende imagekampagne

”Vores medlemmer ved godt, at de er de rigtige specialister på alle typer dæk, men der er mange om buddet. Netop derfor har vi skabt denne landsdækkende imagekampagne og en dedikeret kampagnehjemmeside: www.enrigtigdækspecialist.dk, som synliggør over for kunderne, hvorfor man skal benytte en rigtig dækspecialist. Samtidigt har vi benyttet lejligheden til at facelifte foreningens logo, som ude hos medlemmerne vil kunne ses i form af ny skiltning, hegnsbannere og forskellige materialer til kunderne – også på Færøerne, hvor Dæk Specialisternes Landsforening også er repræsenteret,” siger Volker Nitz afslutningsvis.

(Kilde: Dæk Specialisternes Landsforening, som A/S Ovethi er medlem af).

Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!