×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Årets top-sommerdæk: Bridgestone Potenza Sport vinder Auto Express’ 2022-sommerdæktest

Mandag d. 22. august 2022

Bridgestone Potenza Sport er netop kåret som årets topsommerdæk 2022 i alle tests hos engelske Auto Express. Dækket vinder bl.a., fordi det tilbyder en markant bremsefordel og opnår topplacering i både tørre og våde manøvreringstest. 


Generalimagery Potenzasport Tyredetails 036


“Bridgestones Potenza Sport rydder bordet i alle vores fire våde og tørre bremse- og manøvreringstest og er dermed vores topsommerdæk i 2022. Det føltes umiddelbart og sikkert under våde forhold og havde desuden en markant bremsefordel. Og med en sportslig kant, der kan klare de høje hastigheder, er det tydeligt, at Bridgestone har et dæk, der kan slå de bedste,” udtaler Steve Fowler, der er Auto Express’ chefredaktør.

Også TUV SUD, der er et af Europas mest respekterede uafhængige testinstitutter, bekræftede Potenza Sports toppræstationer inden for tør bremsning, kørsel om hjørner og ligeud-stabilitet, da det udførte test af dækket umiddelbart efter dets lancering sidste år.

Generalimagery Potenzasport Tyredetals 058

Og det er ikke kun på sportsfronten, at Bridgestone fejer de øvrige dæk af banen. Komfort-lillebroren, Turanza T005, får fuld plade i Auto Express’ test af sommerdæk og scorer endnu en førsteplads. Turanza T005 brillerer ved at være bedste dæk på tør vej, have bedste egenskaber på våd vej og bedste rullemodstand. Potenza Sport leveres i 96 størrelser fra 17-22”.

 

> Kontakt din nærmeste Ovethi-afdeling for mere info

Auto Express Test Label Bridgestone Potenza Sport V2

×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!