×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Kan mine dæk blive overbelastede?

Overbelastes dækkene (overdreven hastighed eller for megen vægt), har det den samme kritiske effekt som et for lavt lufttryk og kan være skyld i en skade på dækket, der ikke kan repareres.

Vi anbefaler:

Undgå overbelastning af din bil. Hvis du har intentioner om at køre med fuld vægt og ved høje hastigheder, så bør du justere lufttrykket i henhold til bilproducentens anbefalinger. 


Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!