×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Hvor tit skal jeg tjekke dæktryk?

Dæktrykket spiller en afgørende rolle for dækkets levetid og sikkerheden. Dæktryk for den enkelte bil og model fastsættes individuelt af bilproducenten. Du kan finde det korrekte dæktryk for din bil i instruktionsbogen, brændstoftankens dæksel, indersiden af fordøren eller handskerummet. For lavt eller for højt dæktryk mindsker dækkets evne til at gribe ordentligt fat i vejen. Ikke nok med at det vil medføre hurtigere eller ujævn slitage, det har også en væsentlig indflydelse på kørslen, som kan være særligt farligt i sving ved høje hastigheder. Hvis dæktrykket ikke er tilstrækkeligt i forhold til den vægt, der skal transporteres, stiger dækkets temperatur som følge af øget nedbøjning. For høj temperatur kan resultere i varige skader på dækket og i yderste konsekvens til, at dækket eksploderer.

Vi anbefaler:
Tjek dit dæktryk hver måned, og juster om nødvendigt. Du skal helst kontrollere dine dæk, når de er kolde, ikke når de stadig er varme efter kørsel. Glem ikke at tjekke reservehjulet - du ved aldrig, hvornår du måske får brug for det. Der henvises til bilfabrikantens supplerende oplysninger om reservedæk.


Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!