×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Hvilke krav er der til mønsterdybden på dæk?

Du behøver ikke avanceret måleudstyr eller målebånd for at se, om dine dæk er sikre - og lovlige - at køre på. Alt, du skal bruge, er dækkets 'medfødte' indikatorblokke.

Mellem fordybningerne, der udgør dækmønsteret, vil du kunne se flere rejste gummiblokke. Disse indikerer niveauet for den juridiske slidbanegrænse, der som bekendt er 1,6 mm. Når slidbanen er slidt så lav, at indikatorblokkene rører vejoverfladen, er dækkene ulovlige at køre på. Vi anbefaler altid mindst 2 mm på sommerdæk og mindst 3 mm* på vinterdæk af hensyn til bremseevne og risiko for aquaplanning.

Hvis du har brede dæk (205 mm eller mere) eller kører med høj hastighed er anbefalingen: Mindst 3 mm på sommerdæk og mindst 4 mm på vinterdæk. Kun på den måde kan din bil stå fast - og du og dine kære komme sikkert frem.

* Lovkrav i Sverige, Norge og Finland.


Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!