×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Hvad er afbalancering/ optimering?

Det er lettest at forstå, hvad afbalancering er, når man forklarer, hvad mangel på afbalancering medfører: Afbalancering af dine hjul er meget vigtig, da ubalance forplanter sig i hele bilen. For det første er det ubehageligt og generende, når du kører, for det andet går det ud over alle ophæng og lejer i bilen. Når hjulene skal afbalanceres, monteres de i en afbalanceringsmaskine, som roterer hjulene for at udmåle ubalancen. Afbalanceringsmaskinen viser, hvor en evt. modvægt skal placeres for at rette på ubalancen. Vi anbefaler, at du får kontrolleret dine hjuls balance med jævne mellemrum. 

 


Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!