×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Hvilke dæktyper findes der?

Der findes følgende dæktyper:

  • Diagonaldæk (kun til veteranbiler)
  • Tekstilradialdæk (findes stort set ikke mere)
  • Stålradialdæk (stort set alle dæk i dag er af denne type)

 Stålradialdæk laves i dag i en række forskellige typer:

  • Run flat-dæk monteres på et lille udvalg af biler, herunder BMW og Mercedes. Det er dæk, som man kan køre videre på, selvom de punkterer (op til 300 km ved max 80 km/t). Det er rigtig smart, men husk, at de kun må monteres på biler, der er typegodkendt til det.
  • Seal-dæk er ligeledes en nyere opfindelse. Det er dæk, som har et ekstra botyl-lag indvendigt i dækket (botyl er det, man laver slanger af). Får man fx et søm op i et af sine seal-dæk, trækker man det blot ud – så lapper dækket så at sige sig selv. Denne dæktype laves indtil videre kun i nogle ganske få størrelser (nymonteres på fx VW Passat CC og VW Touran).
  • Slidbanedæk (også kaldet regummirerede dæk) er dæk, hvor man genbruger grundkonstruktionen i dækket og sætter nye slidbaner (dvs. selve mønsterdelen) på. De nye slidbaner sættes på ved en proces, der kaldes vulkanisering. Vi anbefaler ikke, at du kører på regummirerede slidbanedæk.

Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!