×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Hvad er siping af dæk?

Siping udføres ved at skære mikroriller i det eksisterende dækmønster. Dette bevirker, at dækkets vejgreb forøges under vanskelige kørselsforhold som fx regn, sne, is m.v. 

Helt lavpraktisk sker der ved siping det, at der skabes tusindvis af små kanter/ lameller i dækket, som derved øger trækkraften, forbedrer bremseevnen og giver en jævn kørsel pga. øget fleksibilitet. Endvidere afkøles dækkene bedre efter siping, hvilket forøger deres levetid. 

> Læs mere om siping 

 

> Se video om siping (klik på billedet)

 


Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Kender du ikke størrelsen på dine dæk, så lad Jesper hjælpe dig med at finde dem:

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!