×

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Michelins dækrevolution fås nu i Danmark

Michelins meget omtalte CrossClimate-dæk er landet i Danmark! Du kan derfor nu købe det nye dæk, der forener sommer- og vinterteknologi i ét og samme dæk.

Søger du Michelin CrossClimate på dæk.dk...? Du finder dem under "Helårsdæk".

 

 Se alle CrossClimate dækkene fra Michelin

 

I marts brugte Michelin årets bilsalon i Genève til at præsentere intet mindre end en verdensnyhed. Nemlig et dæk, der forener fordelene ved sommer- og vinterdæk i ét og samme dæk. Michelin CrossClimate, som det innovative og meget roste dæk hedder, er nu landet på det danske marked. 

Fra og med maj kan danske bilister købe dækket landet over. Michelin CrossClimate giver dermed de ca. 15 pct. af bilisterne, som kører på samme dæk året rundt, et bedre og mere sikkert alternativ.

- Det nye ved Michelin CrossClimate er, at det er et sommerdæk, som naturligvis fungerer optimalt om sommeren, men som samtidig har bemærkelsesværdigt, gode egenskaber om vinteren. Dermed har vi skabt et dæk, som passer perfekt til de ca. 345.000 danske biler, der ellers enten kører på samme dæk hele året eller vælger helårsdæk, siger Peter Qvist, nordisk salgschef hos Michelin.

Fine anmeldelser

Det lyder forjættende med et sommerdæk, der også giver solidt vejgreb på sne og i den danske vinter. Men Michelin CrossClimate opfylder som det første sommerdæk kriterierne for at få vintermærkningen, 3PMSF.

Også det anerkendte, uafhængige tyske testinstitut TÜV, som har testet dækket, fremhæver dets egenskaber om vinteren som rigtig gode. De grundige tests viser bl.a., at Michelin CrossClimate bremser lige så godt som et sommerdæk på våd vej om sommeren og er på niveau med gode sommerdæk, når det kommer til opbremsning på tør vej. TÜV’s test viste også, at dækket faktisk matcher et vinterdæk, når det handler om fremkommelighed og sikkerhed på snedækket vej. 

Se mere på www.crossclimate.michelin.co.uk/media-gallery/tuv-independant-test.html.

TÜV’s testresultater fik i marts FDM Motor til at konkludere, at ”CrossClimate ligner et dæk, der nærmest passer perfekt til danske kørselsforhold.”

Michelin CrossClimate supplerer Michelins eksisterende udvalg af sommer- og vinterdæk. Dækket findes fra start i 23 forskellige størrelser fra 15-17 tommer. Michelin forventer at introducere nye størrelser i 2016.

CrossClimate viderefører Michelins kvaliteter som høj holdbarhed og energieffektivitet samt god komfort. Michelins ambition er konstant at forbedre dækkenes præstationer og sikkerhed, uden at gå på kompromis med nogen af disse egenskaber. Ambitionen er sammenfattet i strategien ’Michelin Total Performance’.

Mere om Michelin CrossClimate

 

Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!