×
Maxxis – dæk til biler, trailer og ATV

Maxxis – dæk til biler, trailer og ATV

Der er stor frihed forbundet med at køre bil, for typisk bestemmer man som bilist selv hvor, hvornår og hvordan, man ønsker at køre – naturligvis inden for de færdselsregler, der er i det land, man nu færdes i.

Skal du køre godt og sikkert i din personbil, er nogle af de parametre, der er afgørende, dels at du altid har styr på, at dine dæk er rigtige til sæsonen, dels at de er i god stand. Ellers kan du risikere, at de ikke har tilstrækkeligt vejgreb, og derved øges risikoen for uheld. Derudover skal dækkene naturligvis passe til dine specifikke kørselsbehov.

Er du på udkig efter nye dæk til din bil, kunne det måske være en mulighed at undersøge dæk af mærket Maxxis. Maxxis er den største dækproducent i det fjerne østen, den niendestørste i verden, og har produceret dæk til en bred vifte af segmenter i de seneste 45 år.

På dæk.dk finder du såvel Maxxis sommerdæk, Maxxis vinterdæk samt Maxxis helårsdæk. Som noget nyt tilbyder vi nu også Maxxis dæk til ATV (quad) – og faktisk har vi også Maxxis dæk til trailer.

Vil du vide mere om dæk af dette mærke, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan også være en god idé at holde dig orienteret om mærket i diverse dæk test og så selvfølgelig i vores webshop på dæk.dk.

Køb dine Maxxis dæk til personbilen, traileren og ATV – i vores webshop på dæk.dk. Rigtig god og sikker køretur!

NB! Vidste du i øvrigt, at når du køber dæk hos dæk.dk, så kan du til en attraktiv pris få dine dæk finansieret over en periode på 12-72 måneder i forbindelse med varekøb på over 2.000 kr. Læs mere på dæk.dk.

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!