×
Dunlop – fede dæk til din bil

Dunlop – fede dæk til din bil

Din bil er ikke meget værd uden et sæt fornuftige dæk! Det er logik for de fleste.

Og uden, at det skal lyde svært eller besværligt, så er det faktisk ret vigtigt, at du (eller din dækmand) gør dig umage, når du beslutter, hvilke dæk du skal købe og sætte på din bil. For de skal passe til blandt andet dit kørselsbehov og til årstidens vejrlig for at yde dig den sikkerhed, du bør gå efter i trafikken. Både for dine egen, dine kæres og dine medtrafikanters skyld.

Og der er masser af mærker at vælge imellem. Kender du for eksempel Dunlop? Hvis ja, så har du måske også hørt om de populære modeller Dunlop Winter Sport 5, Dunlop Sport Maxx, Dunlop Sport Maxx RT2 eller Dunlop Sport Bluresponse, som rigtig mange mennesker over hele kloden bruger til deres biler? Du finder både Dunlop vinterdæk og sommerdæk på dæk.dk.

Vi har altid sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til konkurrencedygtige priser – også til din bil!

Husk i øvrigt: Når du handler i vores webshop dæk.dk, kan du også vælge at købe dæk, der er monteret på de fælge, du måtte ønske at købe sammen med dækkene. Smart ik? Du finder det hele på dæk.dk. Også dæk til trailer, campingvogn og ATV.

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!