×
CST - supergode dæk til en god pris

CST - supergode dæk til en god pris

Dine dæk udgør som bekendt den eneste kontakt mellem din bil og vejen - så det er naturligvis afgørende, at du kører på gode, sikre dæk, bl.a. ved at have den rette mønsterdybde og det rette dæktryk. Samtidig er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger sommerdæk eller vinterdæk - afhængigt af årstiden.

Er du på jagt efter nye dæk til din bil, kan vi varmt anbefale dig dæk fra CST. Måske kender du dem ikke (endnu) - hvilket ret sikkert skyldes, at de først er ved at blive introduceret på både det danske og det europæiske marked. Vores aftale med kinesiske Cheng Shin Tire & Rubber, som producerer dem, gør os til eneimportør i Danmark af CST-dækkene. De er et stærkt alternativ til andre dæk-mærker i den lave ende af pris-skalaen inden for kvalitetsdæk til personbiler.

Her på dæk.dk kan du købe dæk fra CST - både CST sommerdæk (fx CST MARQUIS MR61), CST vinterdæk og CST helårsdæk (fx CST MEDALLION All Season) samt CST quad dæk (hvilket som bekendt er det samme som ATV dæk), fx CST pulse MXR CS-14 hard og CST pulse MXR CS-14 soft.

CST-dæk har en stærk og særdeles veludviklet teknologi i ryggen, idet den supermoderne virksomhed bag også producerer det nok noget mere kendte Maxxis-dæk, som vi også importerer og forhandler - og som du kan købe her på dæk.dk.

Så er du på udkig efter nye dæk til din bil, kan du jo overveje, om CST sommerdæk, CST vinterdæk eller CST helårsdæk kunne være en mulighed. Du finder dine CST dæk her på dæk.dk.

NB! Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge dæk fra CST, Michelin, Continental, Gislaved, Maxxis eller Dunlop – så kontakt os direkte, og tal med en af vores dæk-specialister. Vi vil glæde os til at hjælpe dig videre med det helt rette valg af dæk til din bil - måske et CST-dæk? Og ja - de er altså ret billige, samtidig med at de er af god kvalitet!

Sorter efter:

Ingen dæk fundet

Vi har desværre ingen outlet-dæk til salg i den ønskede størrelse. Prøv at vælge en anden søgning.
{{ product.Name }}
pr. stk. fra kr.
OUTLET
Fås i {{ product.Sizes.length }} varianter {{ product.SizesString }}
{{ product.Inventory }} stk. på lager
Læs mere
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!