×

FRI FRAGT I DANMARK PÅ ALLE ORDRER

Dansk eneimportør af nye CST-dæk til personbiler

Torsdag d. 12. september 2019Hos A/S Ovethi har vi netop indgået en aftale med kinesiske Cheng Shin Tire & Rubber, der gør os til eneimportør i Danmark af dækmærket CST. CST-dækkene er nye på både det danske og det europæiske marked og bliver et stærkt alternativ til øvrige brands i den lave ende af pris-skalaen inden for kvalitetsdæk til personbiler.


Står det til A/S Ovethi, så skal der fremover stå ”CST” på mange, mange flere af de dæk, der monteres på danske personbiler. Vi har netop indgået en aftale med kinesiske Cheng Shin Tire & Rubber, der producerer dæk til blandt andet biler, og hvis topmærke er det nok mere kendte Maxxis, som A/S Ovethi også importerer og forhandler. Den nye aftale gør os til eneimportør af de nye CST-dæk i Danmark.

THT

Thomas Thinggaard

”Vi er oprigtigt glade for og stolte over den nye aftale med CST, for med deres mere end 25.000 medarbejdere - samt teknologien og produktionsfaciliteterne fra det topmoderne top-brand Maxxis i ryggen - har CST en pondus og en kvalitet, som virkelig batter i både Danmark og resten af Europa,” siger Thomas Thinggaard, der er adm. direktør i A/S Ovethi – Dansk Dæk Service.

Thomas Thinggard beskriver CST-dækkene som en prisbillig kvalitets-udgave af de mere kendte Maxxis-dæk og understreger, at øvrige dækmærker inden for budget-segmentet til personbiler skal til at ”stå tidligt op”, som han udtrykker det, hvis de skal konkurrere med de nye CST-dæk.CST Vinter

”CST-dækkene er af virkelig god kvalitet, har en stærk og særdeles veludviklet teknologi i ryggen, og så kan man købe dem til meget rimelige priser,” siger han og uddyber: ”CST er det første kinesiske budget-dæk i denne gode kvalitet – og det er vi rigtig glade for at få adgang til, så vi kan forsyne danske bilister med kvalitetsdæk til faste, lave priser.” 

CST-dækkene til personbiler – både sommer-, vinter- og helårsdæk - kan allerede nu købes hos A/S Ovethi og er tilgængelige på A/S Ovethis webshop dæk.dk, der sælger et bredt udvalg af dæk til private. ”I første omgang bliver det dækstørrelserne 13-16 tommer, vi tilbyder, og over de næste år tilføjer vi op til og med 20 tommer-CST-dæk på hylderne,” slutter Thomas Thinggaard. 

 


Mulighed for firmaaftale

Hos A/S Ovethi tilbyder vi din virksomhed en firmaaftale, der sikrer jeres virksomhed og ansatte gode priser på dæk, fordi I som enhed kan aftage et vist antal dæk om året. A/S Ovethi - Dansk Dæk Service har afdelinger over hele landet og hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Samtlige afdelinger kan tilbyde den samme ekspertise med håndtering af dæk og fælge, og herudover er der tilknyttet servicevogne, udstyret med de nødvendige og nyeste værktøjer, som kører over hele landet. 

Ansøg om Firmakonto

Tilmeld nyhedsbrev
Brug for hjælp?
×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!

}