×
Dunlop SP Winter Sport 3D
DUNLOP
Ses dækket afbilledet med en fælg, er dette kun ment som illustration. Prisen omfatter kun dækket.
Tilbage til oversigt

Dunlop SP Winter Sport 3D

215/60 R 17 104H max. 900 kg/dæk - 210 km/t

Vejl. pris/stk. 1.695,00 kr.
Din pris/stk. 1.695,00 kr.

Produktbeskrivelse

Fantastisk vejgreb på vintervejen. Koncept: Bedste vejgreb i klassen på våde veje uden at gå på kompromis med vinterperformance. Produkt: Fremragende sidegreb i sne. Forbedret vejgreb på våd vej og øget akvaplaningsmodstand. Letvægtskonstruktion for lav rullemodstand.

Specifikationer

 • Dækmærke
  Dunlop
 • Dæktype
  Vinterdæk
 • Modelnavn
  Dunlop SP Winter Sport 3D
 • EAN
  3,18865E+12
 • Varenr
  38101
E
C
71 dB

Øverst til venstre: Rullemodstand (brændstoføkonomi):

Ved reduceret rullemodstand spares brændstof, hvilket er ensbetydende med mindre CO2-udslip. Klasse A dæk har den bedste brændstoføkonomi, og for hver klasse ned til G øges brændstofforbruget med ca. 0,1 liter pr. 100 kørte km for en bil, der kører ca. 15 km/t pr. liter. Kategori D benyttes ikke. 

Øverst til højre: Vejgreb i vådt føre (bremseegenskaber):

At sikre vejgreb i vådt føre er helt afgørende for sikker kørsel. Egenskaberne er opdelt i klasserne A (grøn) til G (rød), hvor kategorierne D og G ikke benyttes. Bremselængden mellem et dæk i klasse A og et i F vil være mindst 18 meter!

Nederst: Angiver eksternt støjniveau i decibel (dB):

Den eksterne støj, der måles i decibel (dB), er støjniveauet fra dækkene uden for kabinen. Jo flere af ringene, der er tegnet op på dækmærkatet, jo højere et støjniveauet i decibel.

×

Brug for hjælp?

Går du i stå, når du skal bestille dæk, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne i åbningstiden, og har du brug for hjælp uden for vores åbningstider, kan du sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Din kontaktperson
Jesper Rasmussen 63 17 31 10 webshop@ovethi.dk

Skriv dit telefonnr. og vi ringer dig op hurtigst muligt!